LA FAMÍLIA

La setmana passada vam tornar a l’escola amb moltes ganes de passar-nos-ho genial. Tornem a tenir aquí a la Laura i també a tots els Patufets!

Com la setmana anterior ens van agradar tant els racons, aquesta setmana els vam tornar a posar en pràctica i vam tenir-ne quatre:

  • El racó de la lectura
  • El racó del joc lliure
  • El racó de dibuix
  • El racó de les nines

Vam seguir mantenint els animals pel joc lliure, però el racó de la lectura i del dibuix el vam orientar a treballar la família.

Abans de començar amb l’activitat, vam escoltar la cançó de Qui sóc jo? de la Dàmaris Gelabert, us la deixem a continuació per si també voleu escoltar-la a casa!

A la història del Patufet, no només hi apareix ell, sinó que hi ha altres personatges: qui són els que el criden quan desapareix? A qui porta el dinar el Patufet? Qui li dona diners per anar a comprar?
I nosaltres? Quins membres formen part de la nostra família? Tenim germans o germanes? I cosins? Avis?

Per fer-ho més personal, cadascú va portar fotografies de la seva família per poder-les compartir amb la resta de companys. Vam anar mostrant les fotografies una a una i el patufet en qüestió en posava davant de l’aula i ens mostrava qui eren els membres que apareixien a la foto. Un cop ensenyada, vam penjar totes les fotografies a la pissarra. Estaven tots molt contents mostrant a la família i la setmana vinent seguirem treballant amb elles!

A més a més, en el moment del pati, vam incorporar un objecte que a tots els Patufets els va fer molta il·lusió, i és que vam estar jugant amb bombolles de sabó!! Vam bufar, vam perseguir-les, vam intentar caçar-les, fer-les petar… Vam gaudir un munt!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: